Actie
Billink

Bopita Belle Halfhoogslaper Wit uit Belle bedsysteem

Bopita Belle halfhoogslaper uit het Belle bedsysteem. Dit bed is later weer als laag bed te gebruiken of om te bouwen tot hoogslaper en zelfs tot stapelbed. In het wit.

Levertijd: Op bestelling

Normale prijs: € 695,00

Speciale prijs € 629,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

Bopita Belle halfhoogslaper uit het Belle bedsysteem. Dit bed is later weer als laag bed te gebruiken of om te bouwen tot hoogslaper en zelfs tot stapelbed. Daar kun je dan losse onderdelen voor kopen. In het wit.

De halfhoogslaper is leverbaar met rechte of met schuine trap. Deze keuze is hierboven aan te geven. Prijs is gelijk.

Bijbestellen Bopita matras: Bopita matrassen worden gemaakt in de ABZ fabriek in België en zijn van zeer goede kwaliteit.

Er zijn verschillende typen matrassen:

  • Polyether matras: hoogwaardig polyetherschuim. Matras met vaste hoes. Geschikt voor vaste lattenbodem. Anti-huisstofmijt behandeld. Hoogte 14cm. Prima basismatras. Ook in 10cm hoogte verkrijgbaar in de speciale afmetingen 90x195 voor de bedlade.
  • Comtex Matras: Koudschuim matras. Matras met vaste hoes. Geschikt voor verstelbare lattenbodem. Blijft veerkracht in de loop van de tijd behouden. Langdurig en hoogwaardig ligcomfort. Goede vochtregulatie. Anti-huisstofmijt behandeld. Hoogte 14cm. Ook in 10cm hoogte verkrijgbaar in de speciale afmetingen 90x195 voor de bedlade.
  • Comtex Matras met afritsbare tijk: Gelijk aan comtex matras, alleen is nu de hoes eraf te ritsen om deze te kunnen wassen.
  • Pocketveer matras met afritsbare tijk: Kleine, afzonderlijk verpakte pocketveren met koudschuim afdekking. Pocketveren maken het matras flexibel. Tijk bestaat uit een Medicott afneembare hoes, wasbaar op 60 graden. Anti-huisstofmijt behandeld. Medicott is een blijvende anti-allergische behandeling. Geschikt voor vaste lattenbodem. Hoogte 14cm.

Afmetingen matras 90x200, buitenmaten Bopita Belle bed 101 x 208 x h148.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer BO53005511
Kleur Wit
EAN code 8712657039471
Beoordelen