Actie
Billink

Bopita Charlotte Bedbank

Bopita Charlotte Bedbank heeft een mooie belijning op de panelen en ronde knoppen op de lade. De bedbank is geheel in MDF in het wit uitgevoerd. Gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Levertijd: Op bestelling

Normale prijs: € 629,00

Speciale prijs € 569,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

Bopita bedbank Charlotte heeft een mooie belijning op de panelen en ronde knoppen op de lade. De bedbank is geheel in MDF in het wit uitgevoerd.

Afmetingen bedbank: hoofd-voeteind 80h x 211b x 96d.

 

De lade is optioneel te verkrijgen. Verder is er nachtkastje te bestellen.

Bijbestellen Bopita matras: Bopita matrassen worden gemaakt in de ABZ fabriek in België en zijn van zeer goede kwaliteit.

Er zijn verschillende typen matrassen:

  • Polyether matras: hoogwaardig polyetherschuim. Matras met vaste hoes. Geschikt voor vaste lattenbodem. Anti-huisstofmijt behandeld. Hoogte 14cm. Prima basismatras. Ook in 10cm hoogte verkrijgbaar in de speciale afmetingen 90x195 voor de bedlade.
  • Comtex Matras: Koudschuim matras. Matras met vaste hoes. Geschikt voor verstelbare lattenbodem. Blijft veerkracht in de loop van de tijd behouden. Langdurig en hoogwaardig ligcomfort. Goede vochtregulatie. Anti-huisstofmijt behandeld. Hoogte 14cm. Ook in 10cm hoogte verkrijgbaar in de speciale afmetingen 90x195 voor de bedlade.
  • Comtex Matras met afritsbare tijk: Gelijk aan comtex matras, alleen is nu de hoes eraf te ritsen om deze te kunnen wassen.
  • Pocketveer matras met afritsbare tijk: Kleine, afzonderlijk verpakte pocketveren met koudschuim afdekking. Pocketveren maken het matras flexibel. Tijk bestaat uit een Medicott afneembare hoes, wasbaar op 60 graden. Anti-huisstofmijt behandeld. Medicott is een blijvende anti-allergische behandeling. Geschikt voor vaste lattenbodem. Hoogte 14cm.

De bedbank wordt gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer BO14911011
Kleur Wit
EAN code 8712657011910
Beoordelen
Misschien ook leuk:
Bopita Tienerkamer Charlotte Bopita Tienerkamer Charlotte

Normale prijs: € 1.839,00

Speciale prijs € 1.667,00

Bopita Charlotte Bedlade Bopita Charlotte Bedlade

Normale prijs: € 285,00

Speciale prijs € 259,00

Bopita Charlotte Nachtkastje Bopita Charlotte Nachtkastje

Normale prijs: € 239,00

Speciale prijs € 219,00