Actie
Billink

Bopita CombiFlex Basisbed met 1 uitvalbeschermer

Bopita basisbed uit het CombiFlex systeem met 1 uitvalbeschermer. Dit bed is later om te bouwen tot bankbed, compactbed, half of hoogslaper en zelfs tot hemelbed. In het wit.

Levertijd: Op bestelling

Normale prijs: € 398,00

Speciale prijs € 368,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

Bopita basisbed uit het CombiFlex systeem met 1 uitvalbeschermer. Dit bed is later om te bouwen tot bankbed, compactbed, half of hoogslaper en zelfs tot hemelbed. In het wit.

Er is ook een grote lade voor onder het bed verkrijgbaar welke als extra slaapplaats of als speelgoedlade kan dienen. Het bed wordt geleverd met 1 uitvalbeveiliger, die je er in een later stadium ook af kunt laten.

Bijbestellen Bopita matras: Bopita matrassen worden gemaakt in de ABZ fabriek in België en zijn van zeer goede kwaliteit.

Er zijn verschillende typen matrassen:

  • Polyether matras: hoogwaardig polyetherschuim. Matras met vaste hoes. Geschikt voor vaste lattenbodem. Anti-huisstofmijt behandeld. Hoogte 14cm. Prima basismatras. Ook in 10cm hoogte verkrijgbaar in de speciale afmetingen 90x195 voor de bedlade.
  • Comtex Matras: Koudschuim matras. Matras met vaste hoes. Geschikt voor verstelbare lattenbodem. Blijft veerkracht in de loop van de tijd behouden. Langdurig en hoogwaardig ligcomfort. Goede vochtregulatie. Anti-huisstofmijt behandeld. Hoogte 14cm. Ook in 10cm hoogte verkrijgbaar in de speciale afmetingen 90x195 voor de bedlade.
  • Comtex Matras met afritsbare tijk: Gelijk aan comtex matras, alleen is nu de hoes eraf te ritsen om deze te kunnen wassen.
  • Pocketveer matras met afritsbare tijk: Kleine, afzonderlijk verpakte pocketveren met koudschuim afdekking. Pocketveren maken het matras flexibel. Tijk bestaat uit een Medicott afneembare hoes, wasbaar op 60 graden. Anti-huisstofmijt behandeld. Medicott is een blijvende anti-allergische behandeling. Geschikt voor vaste lattenbodem. Hoogte 14cm.

Afmetingen matras 90x200, buitenmaten bed 96x210xh70.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer BO41214611
Kleur Wit
EAN code 8712657013334
Beoordelen
Misschien ook leuk:
Bopita Mix & Match Bedlade wit Bopita Mix & Match Bedlade wit

Normale prijs: € 255,00

Speciale prijs € 219,00