Actie
Billink

Bopita CombiFlex Bedbank met rechte rug

Bopita bedbank uit het CombiFlex systeem.

Levertijd: Op bestelling

Normale prijs: € 398,00

Speciale prijs € 338,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

Bopita basisbed uit het CombiFlex systeem, gecombineerd met een achterplank om er een bedbank van te maken. Deze achterplank zit boven de plank waar de bedbodem op rust en laat aan de achterzijde nog een spleet tussen beide planken open. Wil je een helemaal dichte achterwand, dan kun je (tegen kleine meerprijs) kiezen voor de hoge achterplank. Dit bed is later om te bouwen tot compactbed, half- of hoogslaper en zelfs tot hemelbed. In het wit.

Er is ook een grote lade voor onder het bed verkrijgbaar welke als extra slaapplaats of als speelgoedlade kan dienen. Deze kun je direct bijbestellen. Hier past een speciaal maat matras in van 90x190 en 10cm hoog. Deze is in polyether en Comtex schuim uitvoering verkrijgbaar.

Bijbestellen Bopita matras: Bopita matrassen worden gemaakt in de ABZ fabriek in België en zijn van zeer goede kwaliteit.

Er zijn verschillende typen matrassen:

  • Polyether matras: hoogwaardig polyetherschuim. Matras met vaste hoes. Geschikt voor vaste lattenbodem. Anti-huisstofmijt behandeld. Hoogte 14cm. Prima basismatras. Ook in 10cm hoogte verkrijgbaar in de speciale afmetingen 90x195 voor de bedlade.
  • Comtex Matras: Koudschuim matras. Matras met vaste hoes. Geschikt voor verstelbare lattenbodem. Blijft veerkracht in de loop van de tijd behouden. Langdurig en hoogwaardig ligcomfort. Goede vochtregulatie. Anti-huisstofmijt behandeld. Hoogte 14cm. Ook in 10cm hoogte verkrijgbaar in de speciale afmetingen 90x195 voor de bedlade.
  • Comtex Matras met afritsbare tijk: Gelijk aan comtex matras, alleen is nu de hoes eraf te ritsen om deze te kunnen wassen.
  • Pocketveer matras met afritsbare tijk: Kleine, afzonderlijk verpakte pocketveren met koudschuim afdekking. Pocketveren maken het matras flexibel. Tijk bestaat uit een Medicott afneembare hoes, wasbaar op 60 graden. Anti-huisstofmijt behandeld. Medicott is een blijvende anti-allergische behandeling. Geschikt voor vaste lattenbodem. Hoogte 14cm.

Afmetingen matras 90x200, buitenmaten bed 96x210xh70.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer BP43014611-41014611
Kleur Wit
EAN code 8712657013440
Beoordelen
Misschien ook leuk:
Bopita Mix & Match Bedlade wit Bopita Mix & Match Bedlade wit

Normale prijs: € 255,00

Speciale prijs € 219,00

Bopita CombiFlex Bedbank met halfronde rug Bopita CombiFlex Bedbank met halfronde rug

Normale prijs: € 398,00

Speciale prijs € 338,00