Actie
Billink

Bopita Peuterbed Romy Licht Blauw

Het Bopita peuterbed Romy is een mooie tussenoplossing tussen ledikant en een groot 1-persoonsbed in. het bed heeft 'bedwangen', wat hogere delen aan hoofd- en voeteneind, zodat uitvallen een stuk lastiger wordt.

Levertijd: Op bestelling

Normale prijs: € 245,00

Speciale prijs € 219,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

Het Bopita peuterbed Romy is een mooie tussenoplossing tussen ledikant en een groot 1-persoonsbed in. Het bed heeft 'bedwangen', wat hogere delen aan hoofd- en voeteneind, zodat uitvallen een stuk lastiger wordt.

Het peuterbed Romy is gemaakt van MDF en is zeer stevig.

Het peuterbed wordt geleverd inclusief lattenbodem. 

De afmetingen zijn: hoofd-/voeteneind 84/69 x 155 x 76 cm.

Er is ook een bijpassende bedlade verkrijgbaar. Deze is los bij te bestellen.

Bijbestellen Bopita matras: Bopita matrassen worden gemaakt in de ABZ fabriek in België en zijn van zeer goede kwaliteit.

Er zijn verschillende typen matrassen:

  • Polyether matras: Hoogwaardig polyetherschuim. Matras met vaste tijk. Anti-huisstofmijt behandeld. Anti-allergisch. Hoogte 10cm. Prima basismatras. 
  • Comtex Matras met afritsbare tijk: Koudschuim matras. Matras met afritsbare hoes. Blijft veerkracht in de loop van de tijd behouden. Langdurig en hoogwaardig ligcomfort. Goede vochtregulatie. Anti-huisstofmijt behandeld. Anti-allergisch. Hoogte 10cm.

Er zit niet veel prijsverschil tussen het polyether en het Comtex matras, zodat wij adviseren het Comtex matras te nemen. Het is, naast dat het een beter kwaliteit schuim is, ook erg praktisch dat de hoes gewassen kan worden. 

Indien voorradig bij Bopita kunnen wij het Bopita peuterbed Romy in ongeveer 1-2 weken leveren.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer BO154604
Kleur Licht blauw
EAN code 8712657042808
Beoordelen