Garantie op meubelen

Wij werken met verschillende bekende leveranciers en merken. Dit zijn allen gerenomeerde bedrijven met een eigen kwaliteits controle. Ze voeren een permanente zorgvuldige controle uit op haar producten. Echter kan er toch iets mis zijn met een gekocht product. U heeft de plicht alle onderdelen direct na ontvangst van uw bestelling te controleren.

Indien u een productiefout heeft ontdekt verzoeken wij u hiervan foto's te maken en samen met een duidelijk beschrijving van de klacht en het onderdeelnummer te mailen naar ons. Wij gaan dan direct contact opnemen met de leverancier om het probleem te bespreken en tot een passende oplossing te komen. Meestal zijn de onderdelen direct verkrijgbaar vanuit het servicemagazijn. Mocht dat niet het geval zijn dan zal het product gemaakt moeten worden in de fabriek. Onze ervaring is dat de levertijd van enkele dagen tot enkele weken kan duren.

Heeft u het product NIET bij ons gekocht, kunnen wij helaas niets voor u doen qua garantie. Neem contact op met de winkel waar u het product gekocht heeft. Zij moeten uw klacht in behandeling nemen en netjes naar een oplossing zoeken.