Billink

Leander bed Wit 0-3 jaar

Het Leander bed wit is vervaardigd naar een gebruikersvriendelijk en zorgvuldig doordacht ontwerp.

Levertijd: 2 weken

€ 730,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

Het Leander bed whitewash is vervaardigd naar een gebruikersvriendelijk en zorgvuldig doordacht ontwerp. Mooi, simpel en functioneel. Het unieke aan dit bed is dat je het kunt laten meegroeien met je kind.

Dit Leander bed is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig berkenhout. De bedbodem van het ledikant is in hoogte verstelbaar.

Met aanschaf van dit pakket, kan het bed in 3 verschillende standen/leeftijden gebruikt worden:

  1. ledikant met bodem in hoge stand
  2. ledikant met bodem in lage stand
  3. ledikant met 1 zijde spijlen eraf, zodat het kind zelf uit bed kan komen

Maat ledikantje: 70 x 120 cm. 

Het matras bestel je los bij. Er zijn 3 typen matrassen verkrijgbaar: comfort matras, premium matras en organic matras. Het Comfort en Comfort Premium matras heeft een zijde geschikt voor een baby en de andere zijde is speciaal gemaakt als het kindje ouder is. (Matrassen zijn los bij te bestellen)

Ook leverbaar zijn topmatrassen babymaat, om het nog comfortabeler te maken, bijpassende hoeslakens en een bumper om de zijkanten van het bed mee te beschermen! Nu ook een hemeltje met hemelstok speciaal voor dit Leander bed! Deze artikelen zijn los bij te bestellen.

 

Gratis bezorging binnen Nederland en België! 

Er is ook een speciale meegroeiversie verkrijgbaar van dit Leander bed voor 0-7 jaar. Dan is het bed om te bouwen tot juniorbed.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer LE210300-03
Kleur Wit
EAN code 5707770501212
Beoordelen